Toegangscontrole

Mechatronica voor geautomatiseerde toegangssystemen

Geautomatiseerde bewegingen zijn alomtegenwoordig. We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder automatische deuren, hekkens of afsluitingen aan woningen, bedrijven, winkels of supermarkten en bij migratie- en verkeerscontrole. BOHEZ is een co-engineeringspartner voor fabrikanten van toegangssystemen bij de ontwikkeling van hun producten en levert mechatronische componenten.

What does your application need?

Brengt u OEM-producten op de markt of seriematige producten in volumes van 50 tot 5000 eenheden per jaar die om een geautomatiseerde beweging vragen? BOHEZ is uw partner voor motoren, motorreductoren, elektrische sturingen, lineaire actuatoren of andere toebehoren. Of u nu een basisunit nodig heeft of net een complexe, gepersonaliseerde aandrijving, BOHEZ is uw mechatronische expert.

Ontdek hoe wij uw project aanpakken

Wat geautomatiseerde toegangssystemen te bieden hebben

Een diepte-analyse en een kinematische studie brengen de specificaties in beeld. Daarbij brengen we ook de eisen en normeringen in kaart. Een toetsingskader legt vast waarbinnen het product werkbaar moet zijn.

Van daaruit beslissen we over zaken als:

De motortechnologie

    • AC, DC en stappenmotoren hebben elk hun voor- en nadelen. Het is de keuze van de juiste technologie die bepalend is voor het eindresultaat.

De dimensionering en vormfactor

    • We combineren en integreren montageflenzen, reductiemechanismes, bekabeling, inbouw,… volledig volgens uw projectdoelstellingen en producteisen. Deze factoren bepalen of we opteren voor standaard of maatwerk componenten.

De prestaties

    • Energieverbruik en levensduur zijn eveneens bepalend voor de keuzes van de onderdelen.

We consolideren alles in een of meerdere voorstellen. Van daaruit maken we prototypes ter validatie van de specificaties. Voor uitgebreide tests in de praktijk bouwen we preseries. Die bevestigen het ontwerp in meerdere praktijksituaties. Na validatie van dit voortraject kan het finale productiedossier opgesteld en uitgevoerd worden.

BOHEZ ontfermt zich eveneens ook over het nazorgtraject. We hebben oog voor technologische evoluties en potentieel voor productoptimalisaties.

Aandrijvingen en componenten voor

Toegangscontrole
Slagbomen
Toegangscontrole
Schuifhekkens
Toegangscontrole
Doorloopstraten
Toegangscontrole
Gemotoriseerde draaideuren
Toegangscontrole
Automatische draaideuren
Toegangscontrole
Draaihekkens

Choose your mechatronic partner wisely

Wilt u een toegangssysteem dat klaar is voor de toekomst? Het loont de moeite om te investeren in de juiste aandrijving, want die vormt namelijk het hart van het geautomatiseerde systeem. BOHEZ specialiseert zich intussen al meer dan 30 jaar in de selectie, integratie en toelevering van zowel eenvoudige standaard units als de meer complexe, klantspecifieke aandrijvingen. We vinden gegarandeerd de beste oplossing.

Kom meer te weten over ons

WANT YOUR DEVICE OR MACHINE TO RUN SMOOTHLY?

close menu