Verpakkingsindustrie

Motoren voor verpakkingsmachines

Ook in de verpakkingsindustrie speelt automatisering een cruciale rol. De consument wil zijn of haar producten zo eenvoudig mogelijk kunnen vervoeren, openen en nuttigen. Een minimale time-to-market, een hoge efficiëntie en een economische productie van kleinere charges zijn dus van belang. Als automatiseringspartner selecteert, integreert en levert BOHEZ mechatronische componenten en motoren voor uiteenlopende verpakkingsmachines.

Wat zijn uw doelstellingen?

Bent u fabrikant van seriematige apparaten in volumes van 50 tot 5000 eenheden per jaar of brengt u OEM-producten op de markt in de verpakkingsindustrie? Bij BOHEZ houden we rekening met uw specifieke doelstellingen. Samen met u bepalen we of uw toepassing een mechatronische unit kan gebruiken of indien er een meer klantspecifieke motor vereist is voor uw verpakkingsmachine.

Zo gaan we te werk

Onze motoren voor verpakkingsmachines

Na een diepgaande analyse zetten we de kenmerken, verwachten en standaarden van uw product op een rijtje. Vervolgens ontstaat een toetsingskader waarbinnen het product werkbaar wordt.

Daarna gaan we over tot de juiste keuzes in:

Motortechnologie

    • Er zijn verschillende voor- en nadelen verbonden aan AC, DC en stappenmotoren. Door voor de juiste technologie te kiezen, bepalen we het uiteindelijke resultaat.

Dimensionering en vormfactor

    • Elementen als flenzen, reductiemechanismes, bekabeling en inbouw worden verenigd en geïntegreerd in lijn met uw projectdoelstellingen en producteisen. In deze fase bepalen we of we kiezen voor standaard of maatwerk componenten.

Prestaties

    • Gedurende het hele proces houden we zowel de uiteindelijke energie-efficiëntie als levensduur in het oog.

De verpakkingsmachines

Verpakkingsindustrie
ETIKETTEERTOESTELLEN
Verpakkingsindustrie
WINDERS/UNWINDERS
Verpakkingsindustrie
CONVEYORS
Verpakkingsindustrie
INKJETPRINTERS

BOHEZ, uw mechatronische partner

Bij vullings- of verpakkingsmachines is motion control belangrijk. Processen moeten gesynchroniseerd en dynamisch verlopen. BOHEZ is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de aandrijftechniek en selecteert, integreert en levert superieure mechatronische componenten en aandrijvingen voor de verpakkingsindustrie.

Meer over BOHEZ

EEN INNOVATIEVE VERPAKKINGSMACHINE OP DE MARKT BRENGEN?

close menu