Betrouwbare motoren voor de plafondliften van Handi-Move
11.08.2020 CASE

Handi-Move en BOHEZ Concept & Support werken samen sinds 2010. Zo voorziet BOHEZ de motoren voor de til-, wand- en plafondliften van Handi-Move. Het partnership zorgt ervoor dat minder mobiele mensen zelfstandiger kunnen leven in hun woning.

Over Handi-Move

Handi-Move uit Ninove bouwt til- en verzorgingssystemen voor mensen met een mobiele beperking. Het eerste systeem werd in 1982 ontwikkeld in samenwerking met een universitaire onderzoeksgroep. Het gros van de klanten bestaat uit particulieren van over de hele wereld, maar Handi-Move biedt ook oplossingen aan voor o.a. zwembaden, revalidatiecentra of instellingen voor mensen met een handicap.

DC-motorcontrollers
oploss-step-06

Een constante voorraad aan motoren voor plafondliften

Frank Peeters werkt sinds 1995 bij Handi-Move en is momenteel actief als aankoper. Hij bestelt alle benodigdheden voor de productie. “BOHEZ levert sinds 2010 de sturingen. Ze kopen deze aan bij de Finse producent, bespreken de nodige aanpassingen en leggen ook een voorraad aan. Dankzij onze eigen stock en die van BOHEZ hebben we altijd een buffervoorraad. Dat is belangrijk, want sturingen zijn een essentieel onderdeel van de plafondlift, ons meest verkochte product. We staan internationaal gekend voor onze snelle levertijden en kunnen ons geen stockbreuk permitteren. Als een persoon na een ongeval ontslagen wordt uit het ziekenhuis, moet er meteen een liftsysteem geïnstalleerd worden voor de nodige verplaatsingen in huis.”

159
2012-07-26 12.03.09

Goed bereik met infrarood

Af en toe ondersteunt BOHEZ ook bij uitzonderlijke vraagstukken. “In 2018 zochten we een goede oplossing voor infraroodsturing in de motoren van plafondliften. Die worden vaak gebruikt in badkamers, dus de infraroodsturing moest zeker vochtbestendig zijn. Jean-François Bohez heeft voor ons een oplossing gezocht én gevonden. Hij nam de besprekingen met de leverancier voor z’n rekening, ook toen er nog een aantal technische aanpassingen moesten gebeuren.” Dankzij Jean-François’ contacten hebben de klanten van Handi-Move een liftsysteem met prima infraroodbereik zonder storingen.

AddedValue (15)

Altijd een oplossing op maat

BOHEZ is een kleine organisatie, waardoor ze heel flexibel zijn. Ik weet altijd perfect bij wie mijn dossier zit en heb maar één aanspreekpunt. Bovendien is er bij BOHEZ heel veel mogelijk. Waar u bij een grote partner vaak gebonden bent aan het standaardgamma, zorgen zij altijd voor een oplossing op maat. Zelfs voor beperkte aantallen. Ik vind het ook erg makkelijk dat BOHEZ de communicatie verzorgt met de producent in Finland. Als de producent maar door één partij gecontacteerd wordt, gaat het sneller vooruit.”

LOOKING FOR A CUSTOM MADE MOTOR?

close menu