Nanotec sleept Top 100 award in de wacht
12.02.2021 NIEUWS

Nanotec Electronic GmbH & Co. KG, fabrikant van motion control oplossingen gevestigd in Feldkirchen bij München, Duitsland, heeft de 2021 Top 100 award ontvangen. Deze prijs eert bijzonder innovatieve kleine en middelgrote ondernemingen.

Voor de wedstrijd onderzochten wetenschapper Prof. Dr. Nikolaus Franke van de Weense Universiteit voor Economie en Bedrijfswetenschappen en zijn team de innovatiecapaciteit van de kandidaten. De onderzoekers baseerden hun evaluatie op ongeveer 120 testcriteria uit vijf categorieën: innovatievriendelijk senior-management, innovatieklimaat, innovatieve processen en organisatie, naar buiten gerichte/open innovatie en succesvolle innovatie.

Nanotec nam voor de eerste keer deel aan de wedstrijd en overtuigde de juryleden met zijn innovatiemanagement. Het bedrijf werd opgericht in 1991 en behoort vandaag tot de marktleiders op het gebied van elektrische motion control. De motoren en motorcontrollers van Nanotec worden vooral gebruikt in automatiseringstechnologie, laboratoriumautomatisering en medische techniek. Nieuwe toepassingsgebieden worden momenteel ontwikkeld in de intralogistiek en de servicerobotica.

close menu